** Verzending binnen 24u * Gratis verzending vanaf € 100 (BE) * Gratis ophalen in Wommelgem **

Verzenden en retourneren

Verzending:

Verzending binnen 24u naar België en Nederland.

 • Levering aan huis: gratis in 2520 Ranst
  • Broechem, Emblem, Millegem, Oelegem
 • Afhalen: gratis in 2160 Wommelgem
  • Bar Frans, Kerkplaats 11, openingsuren te raadplegen via barfrans.com
 • Verzending België (bpost):
  • Vanaf 100 euro: gratis levering in een Bpost afhaalpunt, verzendkosten worden betaald door Madam;
  • Minder dan 100 euro:
   • 5,5 euro voor levering in een Bpost afhaalpunt
   • 6,5 euro voor levering aan huis
 • Verzending Nederland (bpost):
  • Vanaf 120 euro: gratis levering aan huis, verzendkosten worden betaald door Madam;
  • Minder dan 120 euro: 8,5 euro voor levering aan huis

U ontvangt een verzendbevesting per mail, raadpleeg zeker ook de SPAM-map indien de mail niet toegekomen lijkt te zijn. U kan het pakket volgen via de track & trace-code vermeld in de mail.

Verzending binnen 24u. Madam is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging bij bpost.

Retournering:

De Klant heeft het recht om, binnen een termijn van 14 kalenderdagen na de leverdatum, artikelen te retourneren. Afgeprijsde artikelen, solden en cadeaukaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Terugzending enkel mogelijk via bpost. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de Klant:

              Retour vanuit België: 5,50 euro

              Retour vanuit Nederland: 8,50 euro

De Klant wordt verzocht de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat (inclusief labels) en verpakking. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Madam zich het recht voor om de Klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen voor elke waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen door de Klant dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het artikel slechts mag inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht.

Indien de Klant artikelen retourneert, zal Madam alle tot op dat moment van de Klant ontvangen betalingen, inclusief de standaard leveringskosten, aan de Klant terugbetalen binnen maximum 14 kalenderdagen na ontvangst van de teruggestuurde artikelen.

Madam betaalt de Klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de Klant de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij de Klant uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen de Klant voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Klik hier om je artikel te retourneren.