**MOEDERDAGACTIE* 15% korting vanaf 2 stuks**

Over Madam

Super fijn dat je hier eens komt kijken zodat ik je, met veel trots, ‘Madam’ kan voorstellen!

Dorien - Madam Antwerp

Droogweg, het is een webshop voor dameskleding, maar dat klinkt véél klassieker dan waar Madam werkelijk voor staat. Ik omschrijf het liever als een online plek waar powermadammen outfits uitkiezen waarin ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

Madam staat voor stoere, vrouwelijke kledij waarin je je zelfzeker, trots en vooral jezelf kan voelen. Kortom Madam zonder ‘e’ achteraan, laat die maar voor de chique ‘madammen’ ;)

Vind jij het, net als ik, belangrijk dat kledij in de eerste plaats ‘draagbaar’ is?

Outfits waarin je ’s morgens je kids naar school brengt, naar kantoor gaat, snel de supermarkt binnenloopt en nadien rechtstreeks naar de vriendinnen gaat voor een hapje, een drankje en een goede portie girlstalk. Draagbaar, maar tegelijkertijd vrouwelijk en stijlvol, want op die date met de vriendinnen wil je natuurlijk niet underdressed toekomen :)

Ja? Is dat ook waar jij naar op zoek bent? Dan ben je alvast de goede richting uitgegaan, want dat is waar ik je mee kan helpen.

Scroll gerust eens door de collectie om Madam verder te ontdekken.

Heb je een must-have outfit gezien en wil je bestellen? Aarzel niet te lang, want de voorraad is beperkt. Op die manier kan de collectie telkens vlot vernieuwd worden.

Ben je, net als ik, een trotse Ranstenaar? Dan ben je bevoorrecht en breng ik je bestelling gratis aan huis :)

Woon of werk je in de buurt van Wommelgem? Haal dan je pakje gratis af bij Bar Frans (de hipste lunchbar van het dorp!). Of laat het afhalen door je hubby, zus, vriendin,… die er toevallig moet passeren ;)

Breng je de collectie graag bij jou thuis? Trommel je vriendinnen op en organiseer een Madam-avond. Een ontspannen shop-avond in een ongedwongen sfeer onder het goedkeurend oog van de vriendinnen.

Volg ‘Madam’ op de voet via Instagram en Facebook: @madam_antwerp.be

En schrijf je in voor de nieuwsbrief, zo loop je geen enkele actie of voordeel mis!

Ben je helemaal fan van je aankoop? Let me know!

Schrijf een recensie, deel een foto met #dressedbymadam ,... Kortom ‘spread the love’ en deze ‘small business owner’ doet instant een vreugdedansje :)

Have a good day. Be a Madam.

Liefs,

Dorien