Gratis verzending vanaf € 85 | Gratis ophalen in Wommelgem

Over Madam

Super fijn dat je hier eens komt kijken zodat ik je, met veel trots, ‘Madam’ kan voorstellen!

Madam staat voor stoere, vrouwelijke & 100% draagbare outfits voor straffe Madammen.

Ben jij een drukbezette Madam die een job, een huishouden en het mama-zijn combineert met vriendinnen-dates en (hopelijk nog wat) me-time?

Over Madam Antwerp about wie is Dorien Peeters

I feel you! Ik ben zelf mama van mini-me Feliz en combineer Madam met een fulltime job. Ok, ik ben een mama, maar ik ben vooral ook een vrouw, een ondernemer, een vriendin,…

Vind jij het, net als ik, belangrijk dat kledij in de eerste plaats ‘draagbaar’ is?

Outfits waarin je ’s morgens de kids naar school brengt, naar kantoor gaat, snel de supermarkt binnenloopt en nadien rechtstreeks naar de vriendinnen gaat voor een hapje, een drankje en een goede portie girlstalk.

Draagbaar, maar tegelijkertijd vrouwelijk en stijlvol, want op die date met de vriendinnen wil je natuurlijk niet underdressed toekomen :)

Ja? Is dat ook waar jij naar op zoek bent? Dan ben je alvast de goede richting uitgegaan, want dat is waar ik je mee kan helpen!

Scroll zeker eens door de collectie om Madam verder te ontdekken.

Heb je een must-have outfit gezien en wil je bestellen? Aarzel niet, want de voorraad is beperkt. Op die manier blijft de collectie exclusiever en kan ze sneller vernieuwd worden.

Ontdek je de collectie graag bij jou thuis? Trommel jouw vriendinnen op en organiseer een Madam-avond. Een ontspannen shop-avond in een ongedwongen sfeer onder het goedkeurend oog van de vriendinnen.

Volg ‘Madam’ op de voet via Instagram en Facebook: @madam_antwerp.be

En schrijf je in voor de nieuwsbrief, zo loop je geen enkele actie of voordeel mis!

Ben je helemaal fan van jouw aankoop? Let me know!

Schrijf een review, deel een foto met #dressedbymadam,... Kortom ‘spread the love’ en deze ‘small business owner’ doet instant een vreugdedansje :)

Have a good day. Be a Madam.

Liefs,

Dorien