Let's get social
Gratis verzending binnen België & Nederland vanaf €100
  • 0

“If loving fashion is a crime, we plead guilty”

Het MADAM verhaal begon in januari 2018 met een spontaan idee van moeder en
dochter. Twee enthousiaste vrouwen die stonden te springen om de modewereld te
ontdekken en op zoek te gaan naar leuke, vrouwelijke collecties voor ieders budget.

Van hieruit kan je meteen de link leggen naar onze naam MADAM: een samenvoegsel van Mother And Daugther met een female touch.

En zo werd onze hobby stilaan onze passie. Wat oorspronkelijk startte als kleinschalige fashion home parties in een huiselijke sfeer, is intussen uitgegroeid tot een webshop.

Bij MADAM gaan we steeds op zoek naar de allerleukste musthaves op gebied van kleding en accessoires. Van kleurrijke designs tot hippe prints, alles volgens de allerlaatste modetrends. Daarbij streven we ernaar om onze collecties zo toegankelijk mogelijk te houden voor alle leeftijden en budgetten.

De webshop wordt op regelmatige basis aangevuld met hippe en trendy items. Bekijk je toch liever de collectie in real life in het bijzijn van je vriendinnen en heb je zin in een leuke girls night? MADAM creëert een mini boetiek in jouw woonkamer zodat jullie naar hartenlust kunnen shoppen bij een hapje en een drankje. Contacteer ons via de contact pagina en let’s fix a date!

Let’s get social

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes,
events, etc en leer ons beter kennen!

P.S. We love to see you shine! Een leuke outfit gescoord bij MADAM? Share jouw foto met je favoriete MADAM item op Instagram met de hashtag #madamantwerpfashion.